تنش آفرینی ترامپ در روابط کلمبیا-آمریکا در پی امتناع از پذیرش مهاجران اخراجی هکر‌ها صفحه پلیس اسرائیل را هک کردند موافقت جهاد اسلامی با آزادی نظامی زن اسراییلی لوکاشنکو حائز اکثریت آرای انتخابات ریاست جمهوری بلاروس شد جهاد اسلامی: میانجیگران به توافقی در مورد آزادی «اربیل یهود» دست یافتند کابل خواستار تبادل اطلاعات با ایران برای مقابله با تروریسم شد عراقچی: اراده در طرف افغانستانی برای حل چالش‌ها وجود دارد ترامپ: کنترل گرینلند را به دست می‌گیریم/ مردم گرینلند خواهان پیوستن به آمریکا هستند معاون وزیر خارجه در کمیسیون امنیت ملی: مذاکره دوجانبه‌ای با آمریکا نداریم رئیس‌الوزرای افغانستان: دستور داده‌ایم آب باید به سوی ایران روان شود دیدار عراقچی با سرپرست وزارت دفاع حکومت سرپرستی افغانستان ایمن الصفدی: اردن بخشی از قرارداد تبادل اسرا نبوده است واکنش حماس به برنامه ترامپ برای انتقال ساکنان غزه در دیدار وزیر ارتباطات ایران با سفیر عربستان چه گذشت؟ رفع تعلیق ارسال بمب‌های یک تُنی آمریکا به رژیم اسرائیل

تصمیم ایران و پاکستان پیرامون شدت بخشیدن به اقدامات مشترک برای پاسخ به تروریسم در ۲ سوی مرز‌ها

وزیر خارجه کشور روابط بین ۲ کشور ایران و پاکستان را تاریخی و خوب توصیف و تاکید کرد: این روابط همچنان باید ارتقا یابد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۲ - ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 11
کد خبر: ۲۶۲۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران درباره سفر هفته گدشته خود به پاکستان گفت: با توجه به تحولات جاری در منطقه ما و تهاجمات ادامه دار رژیم صهیونیستی به غزه و لبنان و امکان کشیده شدن کل منطقه به یک جنگ فراگیر چیزی که توسط همه کشور‌های منطقه می‌توان از آن ممانعت کرد، در ادامه سفر به چند کشور منطقه، سفر کوتاه یک روزه‌ای نیز به پاکستان داشتم.

وی در گفتگو با شبکه PTV World پاکستان افزود: ما تصمیم گرفتیم تلاش‌هایمان را برای توقف تهاجمات رژیم صهیونیستی در منطقه هماهنگ کنیم. همچنین لازم می‌دانم از موضع محکم دولت پاکستان در محکومیت تهاجم رژیم صهیونیستی به ایران تشکر کنم.

وزیر خارجه ایران ادامه داد: در این سفر در خصوص چگونگی مقابله با پدیده تروریسم که چالشی بزرگ است، رایزنی صورت گرفت. ما تصمیم گرفتیم اقدامات مشترک را در خصوص پاسخ به تروریسم در ۲ سوی مرز‌ها شدت ببخشیم.

عراقچی تاکید کرد: روابط بین ۲ کشور ایران و پاکستان تاریخی و خوب است و جنبه‌های مختلفی دارد، اما همچنان باید ارتقا یابد. ما به روابط اقتصادی گسترده‌تر نیاز داریم. تحریم‌ها وجود دارد، اما ما قادریم که راهکار و مکانیسم جدیدی را برای شراکت اقتصادی خود بدون توجه به تحریم‌ها و مجازات‌های تحریمی توسعه دهیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار